Nieuws en informatie 2023

10 mei 2023 heeft Stichting VTZ/VIT Zelhem haar statuten aangepast en notarieel is onze naam gewijzigd in:
Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Zelhem en Halle. 
Met ingang van 16 oktober 2023 is Stichting Vrienden van VTZ/VIT Zelhem ontbonden en beëindigd.

Meedoen is heel makkelijk.

1. Ga naar
https://scoorvoorjeclub.nl/club/?cmsId=6447dd1163bd14be490aea8c
om direct onze Digitale Clubkaart te activeren in de privacy vriendelijke Nederlandse kaarten-app Dappre. Je hoeft geen account aan te maken en er worden geen persoonsgegevens gevraagd.
2. Koppel eenvoudig en veilig de Digitale Clubkaart(en) aan je eigen betaalrekening(en).
3. Reken af bij deelnemende ondernemers door te pinnen en je spaart helemaal automatisch voor onze stichtin én voor jezelf! Je hoeft geen pasjes te laten zien. Pinnen = scoren!
4. In Dappre kun je zien waar en hoeveel je kunt sparen (bij ’scoor hier’) en zien hoe je spaarsaldo oploopt!
5. Elke maand gaat het gespaarde bedrag automatisch naar de club(s) waar jij voor wil sparen. 

Koop lokaal, steun onze stichting en spaar voor jezelf!
Wij doen mee, jij ook?

Veel plezier met sparen!

Het bestuur

We hebben leuk nieuws voor jou en voor ons: wij doen met onze stichting mee met Scoor voor je Club met Dappre: een unieke en structurele manier om het hele jaar automatisch Euro’s te sparen voor Stichting VPTZ Zelhem en Halle én voor jezelf: bijvoorbeeld voor je contributie, cadeaukaarten van deelnemende ondernemers en nog veel meer.
Sparen doe je heel simpel door aankopen te doen bij deelnemende ondernemers. Ondernemers beslissen zelf welk bedrag of percentage van jouw besteding je bij hen kunt sparen. Dat zie je eenvoudig in de Dappre app. Er doen al honderden ondernemers mee die graag onze club en jou sponsoren!


Tijdens ons jaarlijks vrijwilligersuitje op 19 september 2023 bezochten wij het Internationale Theepottenmuseum in Aalten. Wij kwamen ogen tekort om de meer dan 4000 theepotten te bewonderen. Theetuin Rensink in Aalten had een overheerlijke lunch voor ons gemaakt. 
Bij Geralien's Creaties was het
's middags de mouwen opstropen
met de workshop stippen.
De dag werd afgesloten met een diner bij de Groeskamp in Doetinchem. We kijken dan ook terug op een prachtige en super gezellige dag.

 


De introductiecursus is inmiddels volgeboekt en  begonnen!  De nieuwe cursus start medio maart 2024

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Op 27 september 2023 start de introductiecursus voor het opleiden tot vrijwilliger Palliatieve Terminale Zorg, met een totale duur van 8 woensdagavonden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze cursus wordt gegeven in Hengelo (Gld).

Elke vrijwilliger begint, voordat hij of zij ingezet wordt, met de introductiecursus VPTZ. Deze wordt in samenwerking met verschillende VPTZ-organisaties in Oost-Gelderland lokaal georganiseerd.

Met deze training ben je als vrijwilliger goed voorbereid op het werk dat je gaat doen voor VPTZ. Je ontdekt wat het werk in houdt, wat je zoal tegen kunt komen en wat van jou wordt verwacht. De training geeft je ook inzicht of het VPTZ-vrijwilligerswerk bij jou past.

Heb je ook interesse om VPTZ vrijwilliger te worden, neem dan contact op met Louise Runia 06-20031487.