Nieuws en informatie 2024


Vandaag, zaterdag 16 maart, bestaat VPTZ Nederland 40 jaar! Een mijlpaal waar we trots op zijn en graag bij stilstaan samen met onze 209 leden. Maar niet alleen vandaag. Het hele jubileumjaar 2024 staat in het teken van ons 40-jarig bestaan. In dit jubileumjaar kunnen we niet genoeg benadrukken hoe waardevol het bieden en ontvangen van tijd, aandacht en ondersteuning is in de laatste levensfase. Voor de mantelzorger, de vrijwilliger, de verwijzer en natuurlijk vooral ook voor de mens in zijn of haar laatste levensfase.

1 maart 2024 Complimentendag


WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Woensdag 13 maart 2024 start de introductiecursus voor het opleiden tot vrijwilliger Palliatieve Terminale Zorg, met een totale duur van 8 woensdagavonden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze cursus wordt gegeven in Hengelo (Gld).

Elke vrijwilliger begint, voordat hij of zij ingezet wordt, met de introductiecursus VPTZ. Deze wordt in samenwerking met verschillende VPTZ-organisaties in Oost-Gelderland lokaal georganiseerd.

Met deze training ben je als vrijwilliger goed voorbereid op het werk dat je gaat doen voor VPTZ. Je ontdekt wat het werk in houdt, wat je zoal tegen kunt komen en wat van jou wordt verwacht. De training geeft je ook inzicht of het VPTZ-vrijwilligerswerk bij jou past.

Heb je ook interesse om VPTZ vrijwilliger te worden, neem dan contact op met Louise Runia 06-20031487.


Digitale Clubkaart "Scoor voor je club"

We hebben leuk nieuws voor jou en voor ons: wij doen met onze stichting mee met Scoor voor je Club met Dappre: een unieke en structurele manier om het hele jaar automatisch Euro’s te sparen voor Stichting VPTZ Zelhem en Halle én voor jezelf: bijvoorbeeld voor je contributie, cadeaukaarten van deelnemende ondernemers en nog veel meer.
Sparen doe je heel simpel door aankopen te doen bij deelnemende ondernemers. Ondernemers beslissen zelf welk bedrag of percentage van jouw besteding je bij hen kunt sparen. Dat zie je eenvoudig in de Dappre app. Er doen al honderden ondernemers mee die graag onze club en jou sponsoren!

Meedoen is heel makkelijk.

1. Ga naar
https://scoorvoorjeclub.nl/club/?cmsId=6447dd1163bd14be490aea8c
om direct onze Digitale Clubkaart te activeren in de privacy vriendelijke Nederlandse kaarten-app Dappre. Je hoeft geen account aan te maken en er worden geen persoonsgegevens gevraagd.
2. Koppel eenvoudig en veilig de Digitale Clubkaart(en) aan je eigen betaalrekening(en).
3. Reken af bij deelnemende ondernemers door te pinnen en je spaart helemaal automatisch voor onze stichtin én voor jezelf! Je hoeft geen pasjes te laten zien. Pinnen = scoren!
4. In Dappre kun je zien waar en hoeveel je kunt sparen (bij ’scoor hier’) en zien hoe je spaarsaldo oploopt!
5. Elke maand gaat het gespaarde bedrag automatisch naar de club(s) waar jij voor wil sparen. 

Koop lokaal, steun onze stichting en spaar voor jezelf!
Wij doen mee, jij ook?

Veel plezier met sparen!

Het bestuur