Nieuws en informatie 2022

 

Vrijdag 17 juni 2022 bestaat de Stichting
VPTZ Zelhem en Halle 25 jaar!
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Op woensdagavond 2 maart 2022 start de introductiecursus voor het opleiden tot vrijwilliger Palliatieve Terminale Zorg, met een totale duur van 8 woensdagavonden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze cursus wordt gegeven in Hengelo (Gld).

Elke vrijwilliger begint, voordat hij of zij ingezet wordt, met de introductiecursus VPTZ. Deze wordt in samenwerking met verschillende VPTZ-organisaties in Oost-Gelderland lokaal georganiseerd.

Met deze training ben je als vrijwilliger goed voorbereid op het werk dat je gaat doen voor VPTZ. Je ontdekt wat het werk in houdt, wat je zoal tegen kunt komen en wat van jou wordt verwacht. De training geeft je ook inzicht of het VPTZ-vrijwilligerswerk bij jou past.

Heb je ook interesse om VPTZ vrijwilliger te worden, neem dan contact op met Louise Runia 06-20031487.


De Landelijke Vrijwilligersdag van VPTZ Nederland wordt verplaatst.

Gezien het hoge aantal coronabesmettingen vindt VPTZ Nederland het niet verantwoord om een grootschalig fysiek evenement te organiseren. Daarnaast speelt ook de onzekerheid over de komende coronamaatregelen mee in dit besluit van 17-11-2021.

Wat in het vat zit, ...
Met het theater, Matthijs van Nieuwkerk, de sprekers, tafelgasten, juryleden en de artiesten zijn we op zoek naar een nieuwe datum. We richten ons daarbij op maart/april.